Bufete Lacambra

Bufete Lacambra té el seu origen en un despatx fundat el 1975 per en Ángel Lacambra Marco. Des dels seus inicis, el bufet presta assessorament jurídic en les àrees més rellevants de l'àmbit empresarial i, durant aquests anys, ha acompanyat a nombroses empreses en el desenvolupament de les seves activitats. Molts dels clients que van dipositar la seva confiança en el despatx durant els anys setanta ho segueixen fent en l'actualitat.

Bufete Lacambra està integrat per un equip d'advocats i economistes altament qualificats, dinàmic i multidisciplinari organitzat en diferents departaments interconnectats amb l'objectiu de proporcionar solucions integrals amb un tracte personalitzat.

El principal actiu del despatx són els professionals que l'integren. Amb el seu esforç, dedicació i formació contínua Bufete Lacambra respon adequadament i en tot moment a les necessitats dels seus clients. Els nostres professionals es senten implicats amb el despatx i la seva experiència en assessorament legal i fiscal ens permet abastar tot tipus de qüestions legals i fiscals, aportant els coneixements propis de la seva especialització i oferint un servei integral tant a empreses com a particulars.

Bufete Lacambra presta els seus serveis amb l'objectiu de proporcionar els més alts nivells de qualitat, professionalitat i independència. Sota aquestes premisses ha treballat i prestat els seus serveis durant més de trenta anys.


© Bufete Lacambra 2009 | Nota legal | Inici
C/Roger de Llúria, 137 1º 2 ª · 08037 Barcelona · Telèfon: +34 93 487 29 28 · Fax: +34 93 272 03 16 ·